URGENT

Blanes mantindrà les Barrakes als Pins, com a mínim aquest any.

Compartiu aquesta història

 

El nou govern de Blanes va acordar, en una reunió juntament amb l’Associació de Veïns dels Pins i membres de Barrakes, que l’edició d’enguany es quedin on s’han celebrat els darrers anys. Això sí, complint una sèrie de condicionants per minimitzar les molèsties als veïns i amb el compromís de buscar un espai alternatiu a partir del proper mes de setembre. També es va acordar, a més, que el llançament dels Focs començarà a dos quarts d’onze de la nit, com s’ha fet sempre, i no a les onze com preveia l’anterior executiu.

El nou alcalde, Josep Marigó, va explicar que un dels principals acords va ser que l’associació de Barrakes es compromet a contractar una empresa especialitzada que s’encarregarà que el so no superi els 100 decibels a un metre dels altaveus. Un altre des acords és que les barraques acabaran una hora abans quan l’endemà sigui laborable.

Finalment, es va pactar que l’Ajuntament coordini el servei de neteja. Una setmana abans de Barrakes, tots els implicats es tornaran a trobar per repassar els punts acordats.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics