URGENT

L’Ajuntament de PLF suspèn la mostra de teatre amateur com a mesura d’estalvi i anuncia noves retallades culturals

Compartiu aquesta història

 

Ahir diumenge s’havia de celebrar la primera representació de la 13a edició de la mostra de Teatre amateur de PLF, un dels certàmens més importants del gènere a Catalunya.

 

El consistori palafollenc ha decidit suprimir-la com a mesura d’estalvi, tal i com explica la regidora de cultura de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, que tot i això explica que la intenció de poder continuar amb la Mostra en propers anys. La regidora explica que tot i la suspensió, es mantindran 4 representacions teatrals a PLF per aquesta temporada.

En la 13a edició s’havien programat 14 representacions que s’havien d’anar desenvolupant cada 15 dies, fins l’abril de l’any que ve.

 

Per participar a la mostra palafollenca , les formacions , que han de ser amateurs, rebien 700€ en concepte de subvenció del muntatge. A banda d’això,  s’havia creat un premi de 300€ per a la companyia teatral que aconsegueixin el favor del públic.

 

Ja per estalviar l’any passat ja es va reduir la mostra de les 16 representacions a les 14.

Segons la regidora de Cultura, aquestes mesures d’estalvi A LA Mostra de teatre Amateur de PLF, responen a un pla d’ajustament econòmic que  també afectaran a altres cicles i mostres culturals de PLF.

 

La mostra de Teatre Amateur va néixer fa 13 anys com a iniciativa encaminada a apropar representacions amateurs però de qualitat a la nostra població. Amb els anys, el certamen havia agafat certa volada i dins la programació era habitual trobar obres de tots els generes i amb companyies de fora de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics