Malgrat se suma al dia de la Pau.

La jornada internacional de la Pau es celebrarà demà a Malgrat amb l’organització de diferents activitats com tallers, contes per la pau, retalls de dansa, narració de contes maies, projecció de dibuixos animats per la pau, conferencies adreçades a les escoles, exposicions al carrer, jocs d’arreu del món, manifestos per la pau i d’altres activitats.

La majoria d’actes es faran al carrer i d’altres al Centre Cultural, per tal que totes les persones puguin tenir l’oportunitat d’anar allà on més els hi agradi o bé fer el recorregut de tot el circuit. Els actes s’iniciaran a partir de les 5 de la tarda i com a màxim s’estendran fins a les 9 del vespre.

El centre neuràlgic serà les peixateries velles,prop de l’Ajuntament, on es podrà trobar informació dels actes, i tots els tallers i manualitats. Seguidament la plaça de l’església, la plaça Anselm Clavé i el Centre Cultural, seran els altres escenaris principals de les activitats que compten amb la col.laboració de diferents entitats de la localitat.

En cas de pluja, l’Ajuntament avsa que es mantindran tant sols els actes que es realitzaran al Centre Cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics