URGENT

Normalitat en l’inici de curs als centres educatius de PLF.

Compartiu aquesta història

Dilluns de la setmana passada va començar el curs escolar els 1036 estudiants dels 2 centres de primària de la nostra localitat. Aquesta xifra marca un nou record en el nombre d’estudiants de PLF.

Aquest curs és el primer que el Ceip Mas Prats, amb 526 alumnes, supera en nombre d’estudiants al Ceip Les Ferreries, que en té 510.

Els dos centres han començat amb un nombre similar de mestres que el curs anterior. Actualment entre les dues escoles de PLF hi ha 73 mestres.

Pel que fa a secundària, l’IES de la Font del Ferro ha començat el curs amb 400 alumnes i 36 professors. Aquest és el primer curs sencer que es desenvoluparà a les noves instal.lacions de l’institut inaugurat a principis d’aquest any. El curs ha començat amb normalitat excepte per l’arribada dels ordinadors personals dels alumnes de 1r d’ESO que s’han endarrerit i que arribaran aquesta setmana, segons fonts del centre. De tota manera, els ordinadors seran al setembre al centre gràcies a la implicació dels pares dels alumnes que han avançat els diners dels ordinadors per tal de tenir-los a les aules a l’inici del curs.

En total a PLF hi ha 1.436 estudiants, un centenar més que el curs anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics