El nou horari escolar fa que augmentin les inscripcions de l’Escola de Música i Dansa.

El fet que els alumnes pleguin enguany 30 minuts abans a la tarda ha propiciat un augment considerable d’inscripcions a l’Escola de Musica i Dansa, que ha batut el seu record d’alumnat. Ho ha explicat la directora del centre Sara Lozano.

Actualment hi ha més de 200 alumnes a l’escola de música i més de 115 a la de dansa. Aquestes xifres però pujaran perquè les inscripcions encara estan en marxa i hi ha cursos que s’aniran incorporant en els propers mesos.

Lozano explica que enguany l’escola Municipal de Música i Dansa ha incorporat nous cursos de dansa com ara sardanes, salsa o balls de saló. Amb la incorporació recent de la cobla de PLF, el catàleg de cursos d’instruments també s’ha incrementat al voltant d’aquesta nova formació musical.

La majoria d’alumnes de l’escola són menors d’edat, però cada cop més hi ha adults que s’inicien en l’aprenentatge d’un instrument o dansa. De fet fa uns mesos s’estrenava la Coral Palatiolo, integrada per adults.

Es pot sol·licitar informació sobre els cursos, preus i horaris de l’escola de Música i Dansa a l’edifici MiD, a la pl del Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics