Recullen 300 quilos de residus del fons marí de Blanes.

El Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) va realitzar el cap de setmana passat una neteja del fons del port de Blanes amb el suport de Ports de la Generalitat. Segons l’entitat, es tractava d’una neteja “especial”, on només hi participaven un nombre reduït de voluntaris a causa de les característiques dels objectes que se n’extreien, ja que solen ser objectes pesants, i del lloc on es realitza, que és de petites dimensions.

En aquesta immersió al port de Blanes es va extreure més de 300 kg de brossa, entre els quals hi havia deu bateries de vehicles, pneumàtics, ampolles, un contenidor i plàstics de diferents procedències.

Aquesta entitat realitza treballs de neteja voluntària a diferents municipis de la costa de l’Alt Maresme i de la Selva amb la voluntat d’extreure residus impropis i alhora estudiar l’estat i l’evolució del fons marí de la zona. El VAMMA ha fet enguany treballs ja a Calella, Arenys, Sta. Susanna, i Lloret al 2 d’octubre. Només la neteja de Malgrat de Mar es va suspendre un dies abans de la data prevista per la seva realització a principis d’aquest mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics