URGENT

L’amateur aconsegueix la 3a victòria consecutiva i ja és líder en solitari.

Compartiu aquesta història

3 de 3. L’amateur de futbol de PLF ha començat la temporada amb un ple de victòries. De les 3 jornades disputades fins ara, els homes entrenats per Josep Matas, han aconseguit 3 victòries, i a més, de forma solvent, acumulant 9 gols a favor i cap en contra. L’última victòria, la més solvent, l’ham sumat al camp d’esports de Lloret on el PLF es va imposar per 0 a 5.

Aquest contundent inici de temporada ha fet que el PLF sigui líder en solitari de la classificació amb 9 punts. El proper partit serà aquest cap de setmana al camp del PLF contra el Catalonia, que només ha sumat un punt en aquests primers 3 partits.

Encara no han començat a jugar el Juvenil, que ho farà d’aquí a 15 dies, a l’igual que l’infantil.

Els que si han començat ja la competició són 2 dels 3 equips alevins de la nostra població.

L’A ha perdut 3 a 0 contra el Lloret a la 1a jornada de lliga i el B no va poder superar a l’Olímpic Malgrat per 1 a 2. El C no comença a jugar fins el 9 d’octubre.

En Futbol Sala, els 2 equips sèniors de PLF comencen la temporada la setmana que ve. Els dos equips juguen de nou a la mateixa lliga i els dos equips esperen ja el derbi que es jugarà el proper 4 de desembre. De moment els primers partits els jugaran; el St. Lluís contra el Llagostera i el Sta. Maria, contra el Campllong, els dos al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics