URGENT

Icv-eua de Blanes vol que els turistes paguin 1€ per nit d’estada a la localitat

Compartiu aquesta història

Els ecosocialistes proposen aquesta nova taxa com a mesura per incrementar els ingressos del consistori. Pel portaveu del grup, Joan Salmerón, això permetria recaptar uns 900.000 euros l’any .

Salmerón també va lamentar ahir que l’Ajuntament hagi d’aparcar la reforma del carrer Colom perquè no es pot disposar del crèdit d’Aigües de Blanes, però va recordar que el seu grup va votar dos cops a favor del projecte però en contra del pla de finançament. Diu Salmeron que l’Ajuntament de Blanes ha quedat en ridicul per no haver-los escoltat.

Per últim, Salmerón va fer referència al punt número 13 del ple de demà, en què es parla d’una proposta “de la junta de portaveus”. Segons Salmerón, en aquesta proposta, que ha elaborat l’equip de govern, es proposa que, “arran de la greu situació econòmica, el ple acordi manifestar la voluntat política de consensuar el marc de les decisions que cal prendre per assegurar el futur de la ciutat”. Per Salmerón, el que pretén l’alcalde, Josep Marigó, és que en les decisions impopulars es pacti tot, però en la resta, governar sols, una mena de pacte sense ser al govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics