URGENT

Neixen tortugues marines a la platja de Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

En els últims dies, les platges de malgrat han vist el naixement de cries de tortuga marina, un fet poc freqüent al litoral mediterrani i menys encara al municipi.

Tècnics de la Fundació per a la Conservació i Recuperació dels Animals Marins (CRAM) s’han encarregat de la custòdia dels dos nius localitzats a Malgrat, a la zona de la platja de les fàbriques, segons informa el Malgrat Confidencial.

Fins a tres classes diferents de tortugues marines habiten en el Mediterrani, però tan sols dues posen els ous a les seves costes. El més habitual és que posin els ous a les costes de l’oceà Atlàntic oest. La posta d’ous al Mediterrani -en concret als països de la conca oest com Grècia, Turquia i Líbia- és molt poc freqüent.

Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics