URGENT

Salut confirma el tancament nocturn als CAP de Malgrat, Tordera i Blanes.

Compartiu aquesta història

Finalment el Departament de Salut va confirmar divendres el que ja es donava per fet; el tancament de les urgències nocturnes als CAP de Malgrat, Tordera i Blanes.

En un comunicat, el govern explica que a partir del 17 d’octubre es tancaran els serveis d’urgències nocturnes en aquests caps. Serà llavors que començarà a aplicar-se un nou horari d’atenció en aquests centres sanitaris que estaran oberts cada dia de la setmana, també els festius, de 8 del matí i fins les 9 del vespre.

A partir d’aquesta hora els usuaris hauran d’adaptar-se al nou funcionament establert per la Generalitat: trucar al telèfon 902 111 444 per a informació sanitària o al telèfon 112 per a urgències.

Tot i això, si els malalts volen ser atesos presencialment s’hauran de desplaçar o bé fins a l’hospital de Calella o bé fins al CAP de Pineda, que serà l’únic de la zona on es mantindrà el servei d’atenció continuada.

El Departament, però, avança que durant l’estiu està previst reforçar el CAP de Malgrat de Mar les 24 hores a causa de l’augment de la població fruit de l’arribada de turisme.

Salut insisteix que la nova política garanteix l’atenció primària als usuaris amb els mateixos criteris de qualitat i de resolució, mantenint equips de professionals amb una sòlida experiència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics