URGENT

Tornen les classes de gimnàstica per a la gent gran.

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns s’ha tornat a posar en marxa les classes de gimnàstica adaptada per a la gent gran. Es tracta de dues sessions setmanals d’activitat física dissenyada per poder realitzar els treballs musculars indicats per mantenir la condició física de les persones grans. Ho ha explicat Xesca Torres treballadora social de l’Ajuntament de PLF.

A partir d’avui, cada dilluns i cada dimecres s’impartiran les classes en sessions d’una hora al matí. Primer les classes es faran a la fàbrica Forroll del barri de St. Lluís i en acabat, es repetiran al casal de la Dona del centre.

Aquestes classes de gimnàstica adaptada per la gent gran s’allargaran fins el mes de juny i estan impartides per una fisioterapeuta, que adequa cada exercici als participants.

Les persones que vulguin participar han de ser jubilats o pensionistes i han d’adreçar-se qualsevol dia de classe per informar-se o inscriure’s.

Ho ha explicat la pròpia Xesca Torres, que recorda que el servei és gratuït i adreçat a persones empadronades a PLF.

Les classes de gimnàstica a St. Lluís comencen a les 9 del matí i fins a les 10. Un quart d’hora més tard comencen les classes al casal de la Dona i fins a ¼ de 12.

Aquest és el 4t any que es fan aquestes sessions físiques a la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics