S’exposen les llistes del cens per les eleccions generals del novembre.

Ja ha començat el període d’exposició pública del cens i de rectificació de les dades per a les eleccions a les Corts Generals, que se celebraran el 20 de novembre. Les dades del cens electoral de PLF, es poden consultar a l’Ajuntament fins aquest proper dilluns.

També, durant el mateix període, es podran presentar les reclamacions per ser inclòs, exclòs o modificar les dades personals per tal de poder exercir el vot en el proper període electoral.

D’altra banda ja es pot sol·licitar el vot per correu. En el cas dels residents a Espanya, es pot sol·licitar fins al 10 de novembre. Per fer-ho, cal adreçar-se personalment a qualsevol oficina de Correus. Cal presentar el DNI i omplir la sol·licitud . En el cas dels no residents a Espanya, o bé pels que estiguin fora del país temporalment, el vot per correu es pot sol·licitar fins el dia 22 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics