URGENT

Iniciativa assegura que Inditex fa contractes indefinits als torderencs

Compartiu aquesta història

Segons els ecosocialistes de PLF, l’Ajuntament de Tordera ha aconseguit que la multinacional gallega contracti de forma indefinida aquells treballadors que provenen de l’organisme autònom de serveis comunitaris del municipi.

Segons Iniciativa, els palafollencs que són contractats per Inditex ho són de forma temporal i no tornen a ser contractats per que ja l’empresa ja no aconsegueix beneficis per tornar-los a contractar.

Davant d’això el portaveu d’iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio va demanar a l’alcalde de la nostra població que preguntés al seu homòleg torderenc la fórmula que segueix el consistori per aconseguir fer contractes indefinits.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar que preguntarà a Tordera per aquest fet, però que no creu que existeixi cap fórmula establerta entra la companyia gallega i l’Ajuntament de Tordera ja que seria inconstitucional. Agustí recorda que de ser veritat trencaria el dret d’igualtat entre treballadors.

Quan Inditex va anunciar la seva instal.lació a PLF, amb el centre logístic de Bershka, va assegurar que crearia fins a 700 llocs de treball. Iniciativa sempre s’ha mostrat molt crítica amb les promeses de la companyia i ha criticat la manca de contractacions de palafollencs a la planta de Bershka.

La multinacional Inditex està instal·lada en una amplia zona a cavall entre PLF i Tordera. Ara a més duplicarà la seva base operativa en els terrenys que ocupava l’antiga Fibracolor, on treballa per construir unes noves naus logístiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics