Un robatori d’instruments al MiD fa perillar les properes actuacions de la cobla de PLF.

Fa només uns dies, uns desconeguts van entrar a robar a l’escola de música i dansa de PLF. El botí dels lladres va ser 4 instruments musicals; Una trompeta, un clarinet, un tible i una tenora. Aquests dos últims instruments són bàsics a la cobla i resulten molt cars, ja que són difícils de trobar.

Aquest robatori fa perillar les properes actuacions de la recentment creada cobla de PLF, tal i com ha explicat Sara Lozano, directora de l’Escola de Música i Dansa de PLF.

La cobla de Palafolls

La propera actuació, aquest cap de setmana a Pineda, està garantida, però la manca d’aquests instruments principals fa perillar la resta d’actuacions.

A banda dels instruments, els lladres es van endur alguns CD de música, però no van endur-se ni material informàtic ni d’altres coses de valor, cosa que fa sospitar als investigadors que anaven a buscar aquests instruments concrets, com ens indica la directora del centre.

El robatoris va produir entre diumenge a la tarda i dilluns al matí i el lladre va sortir del MiD amb una bossa d’escombraries negra amb els 4 instruments i la resta del botí.

L’escola de Música demana la col·laboració dels veïns que poguessin veure algun moviment sospitós per tal de resoldre el robatori. Cal dirigir-se a la pròpia escola o a la Policia Local o Mossos d’Esquadra qui s’encarreguen ara de la investigació.

La Cobla de PLF es va estrenar aquesta passada festa Major i entre les propers actuacions hi la l’acte d’inauguració de la Plaça de la Sardana de Pineda, aquest dissabte o l’homenatge a Lluís Companys el proper dia 15.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics