Un robatori d’instruments al MiD fa perillar les properes actuacions de la cobla de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa només uns dies, uns desconeguts van entrar a robar a l’escola de música i dansa de PLF. El botí dels lladres va ser 4 instruments musicals; Una trompeta, un clarinet, un tible i una tenora. Aquests dos últims instruments són bàsics a la cobla i resulten molt cars, ja que són difícils de trobar.

Aquest robatori fa perillar les properes actuacions de la recentment creada cobla de PLF, tal i com ha explicat Sara Lozano, directora de l’Escola de Música i Dansa de PLF.

La cobla de Palafolls

La propera actuació, aquest cap de setmana a Pineda, està garantida, però la manca d’aquests instruments principals fa perillar la resta d’actuacions.

A banda dels instruments, els lladres es van endur alguns CD de música, però no van endur-se ni material informàtic ni d’altres coses de valor, cosa que fa sospitar als investigadors que anaven a buscar aquests instruments concrets, com ens indica la directora del centre.

El robatoris va produir entre diumenge a la tarda i dilluns al matí i el lladre va sortir del MiD amb una bossa d’escombraries negra amb els 4 instruments i la resta del botí.

L’escola de Música demana la col·laboració dels veïns que poguessin veure algun moviment sospitós per tal de resoldre el robatori. Cal dirigir-se a la pròpia escola o a la Policia Local o Mossos d’Esquadra qui s’encarreguen ara de la investigació.

La Cobla de PLF es va estrenar aquesta passada festa Major i entre les propers actuacions hi la l’acte d’inauguració de la Plaça de la Sardana de Pineda, aquest dissabte o l’homenatge a Lluís Companys el proper dia 15.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics