URGENT

Diumenge es presenten els equips del Club de Bàsquet de PLF.

Compartiu aquesta història

Amb un acte senzill al Palauet de PLF, es presentaran aquest proper diumenge els diferents equips del club de bàsquet de PLF. A partir de 2/4 de 10 del matí , un per un , s’aniran presentant els jugadors, entrenadors i delegats de cada equip.

Ho ha explicat el president del Club Willy Jambou al programa En Xarxa de RP.

El club palafollenc compta amb 8 equips federats, però alhora té una important base d’equips escolars amb nens i nenes de PLF que gaudeixen d’aquest esport. De fet a partir dels 3 anys ja es pot jugar a bàsquet amb el club palafollenc.

El club, que fa anys que funciona a la nostra localitat ha començat aquesta temporada passada, a realitzar estades en cases de colònies i campus per Nadal, per mantenir l’activitat de l’entitat en períodes d’inactivitat esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics