Una empresa palafollenca es promociona a la fira alimentària de Colònia

Demà comença la 31ª edició de la fira Anuga, que se celebra a Colònia (Alemanya) fins el 12 d’octubre. Enguany la fira comptarà amb la presència de 29 empreses catalanes gràcies a l’empresa Promotora d’Exportacions Catalanes del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Entre les empreses catalanes amb presència al certamen alemany hi haurà l’empresa Siro & Xavi de PLF. L’empresa, situada al polígon de Can Baltasar de PLF, es dedica a la venda i exportació de seitons en vinagre i anxoves.

L’empresa ja treballa als EEUU, a Europa i a Hong Kong i al mes de març va participar en una altra fira internacional al Japó.

Anuga és el saló mundial de l’alimentació més important d’Europa, i té lloc amb una periodicitat biennal. Convoca operadors de tots els continents, i és especialment important la presència de visitants professionals dels diferents països europeus. Així, la previsió és que visitin el recinte més de 165.000 compradors de 175 països, en busca de noves tendències de mercat, avenços, i productes.

Anuga aplega més de 6.600 expositors de 95 països, dividits per especialitats.

La palafollenca és una de les 29 empreses que participarà al certamen en dos estands de Catalunya: un ubicat al pavelló d’alimentació general, i un altre al pavelló dels carnis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics