Denuncien un pediatre del CAP de Malgrat per possible negligència.

Segons informa el Malgrat Confidencial, el doctor hauria diagnosticat un virus a un nen que va haver de ser ingressat a St Joan de Deu.

Segons informa el diari digital, el dia 22 de setembre, la mare del menor va anar al CAP de salut ja que el noi tenia febre, estava pàl·lid i li costava moure’s. El pediatre d’urgències que el va atendre i li va diagnosticar un virus, sense fer cap mena de prova, segons ha relatat la mare.

 

En sortir de la consulta la dona es va topar amb la pediatra de capçalera, a qui li va relatar els fets. La doctora, en contra de l’opinió del seu company, va considerar que el menor presentava un quadre greu, i va sol·licitar que se’l traslladés en ambulància a l’Hospital de Calella, des d’on va ser traslladat a St Joan de Deu, on va estar ingressat 4 dies.

Finalment, els metges li van diagnosticar una gastropatia hemorràgica –molt poc freqüent entre els infants de la seva edat- per a la qual ha rebut tractament i es recupera favorablement

Passada l’hospitalització, la mare ha decidit denunciar el pediatre de Malgrat per que la dona considera que no ho va fer correctament i que la seva actuació podria haver portat a què el nen perdés la vida.

D’altra banda avui hem conegut que dos dels cinc metges i infermeres imputats per la mort d’un nadó a l’hospital de Calella aquest estiu passat, no tenien el títol homologat a l’Estat espanyol. Segons ACN, ells mateixos ho van reconèixer davant del jutge que segueix el cas d’un nadó que hauria mort poc després del part, segons la història clínica, però que alguns dels imputats diuen que la nena ja va néixer morta. Els dos metges sense el títol homologat són sud-americans i són la ginecòloga que va atendre el part i el ginecòleg del CAP de Canet de Mar.

Malgrat Confidencial / ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics