PLF participa en unes jornades per optimitzar els recursos en serveis socials

26 regidors i regidores de serveis socials del Maresme, entre els quals Dolors Agüera de PLF, han assistit a la reunió convocada pel Consell Comarcal per explicar els plans i projectes d’atenció a les persones que es duen a terme des de l’àrea de Benestar Social.

Aquesta ha estat la primera presa de contacte entre les regidories de Serveis Socials i la conselleria comarcal de Benestar Social després de la constitució dels nous ajuntaments el passat mes de juny. Ho ha explicat la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera.

En aquesta reunió s’han explicat als ajuntaments els projectes que s’estan realitzant des dels serveis comarcals de suport a l’atenció primària, Pla territorial per la convivència, atenció a la dona, transport adaptat i salut pública. El CCM presta aquest serveis en els municipis de menys de 20.000 habitants.

Els responsables polítics han compartit la seva preocupació per la situació actual i com està afectant als serveis socials. La consellera Neus Serra ha explicat que “cada vegada és més necessari cercar fórmules i accions conjuntes que ens permetin optimitzar recursos”.

De fet Agüera explica que la crisi ha afectat als serveis que s’apliquen des del CCM i que s’haurà de mirar de retallar despeses ja sigui amb la introducció del copagament o optimitzar els recursos existents.

A banda de PLF, també han assistit representants de Malgrat, Calella, Pineda o Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics