URGENT

El St. Lluís encaixa la segona derrota de la temporada.

Compartiu aquesta història

L’equip de futbol Sala palafollenc ho tenia complicat, ja que jugava a casa, però contra el líder de la classificació, el St. Julià de Ramis, l’únic equip que ha guanyat tots els partits jugats i que a més és el segon equip amb més gols a favor.

El St. Lluís, nouvingut a la categoria, no va poder frenar el joc dels gironins que es van imposar per un clar 6 a 11. La propera jornada el St. Lluís jugarà contra el St. Feliu de Guíxols, que són 16s a la taula, dues posicions per sobre que els del St. Lluís.

Precisament el St. Feliu ve de perdre aquest cap de setmana contra l’altre equip de PLF, el Sta. Maria. Els de PLF es van imposar, no sense problemes, als gironins per 4 a 3. Els palafollencs són ara 9s i el proper partit serà contra el Riudellots, 15s classificats.

En futbol l’amateur va cedir el primer partit de la temporada després de perdre a casa per 1 a 2 contra el Tordera. Tot i això continua 1r a la taula, i la setmana que ve jugarà al camp del Maçanet.

El juvenil va empatar a 2 al camp de l’Arbucienca. El punt aconseguit ajuda al PLF a situar-se a la 5a plaça. La propera jornada buscarà una victòria a casa, contra el Sils.

L’infantil no va poder guanyar al camp de la Vidrerenca. Els gironins van guanyar 4 a 0.

L’aleví es va imposar a casa contra el Tordera, 4 a 3 i ja és 10e amb 4 punts. L’aleví B no va poder guanyar el Comacros, que es va imposar contundentment per 9 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics