URGENT

Mala jornada pels equips de bàsquet de PLF

Compartiu aquesta història

Només el cadet masculí ha aconseguit una victòria en el seu partit de dissabte contra l’Arbúcies. Va ser un partit molt igualat com ho demostra el marcador final, amb un ajustat 52 a 50 a favor dels palafollencs. La propera jornada jugaran a la pista del 7e classificat, el Tossa.

El sènior masculí continua sense trobar el camí de la victòria i aquest cap de setmana ha encaixat una nova derrota. Aquesta vegada a estat a casa contra el silenc i de 20 punts; 43 a 63.

Aquesta nova derrota fa que el PLF no surti del pou de l’última posició de la classificació a l’espera del nou partit ara contra el St. Joannenc. Els de la Garrotxa són 4ts a la taula i només han perdut 1 partits dels 5 disputats fins ara.

El júnior tampoc va tenir sort i va perdre de 10 en el seu partit contra el Silenc. Els de la Selva es van imposar 45 a 55. Ara els de PLF són 9s i la propera jornada jugaran contra el Tossa, actuals 4ts classificats.

El cadet femení, que havia guanyat tots els partits fins ara, van perdre dissabte contra el Llagostera per només 2 punts; 52 a 54. Ara les noies són 8s a la taula i amb el partit d’aquest cap de setmana pot començar a obrir distàncies a la taula si guanya al 9è classificat, al Caldes de Malavella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics