URGENT

PLF finalitza el seu projecte formatiu de la seva Casa d’Oficis

Compartiu aquesta història

La passada setmana va finalitzar la Casa d’Oficis de PLF, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica.

El projecte anual contemplava 6 mesos de formació i 6 mes de treball pràctic per tal de dotar d’experiència professional a un grup de joves menors de 25 anys i preparar-los pel món laboral. En total hi han participat 10 joves que, a través d’aquesta iniciativa, han pogut adquirir competències professionals en l’àmbit forestal i molts d’ells, a més, s’han pogut treure l’ESO.

Després dels 6 mesos de la formació interdisciplinar, els joves van començar el treball de camp. El projecte desenvolupat pels 10 alumnes, en la part pràctica ha estat la realització d’ una zona humida, en concret un aiguamoll al Parc Fluvial de la Tordera, que s’ha restaurat i adequat paisatgísticament, repoblant-lo amb arbres i altres espècies vegetals.

Aquest projecte medioambiental, s’ha dut a terme a càrrec de la subvenció del programa Noves Cases per a nous oficis del Projecte Impuls.

Altres poblacions com Canet , Arenys de Mar o Mataró també han acabat els seus projectes de Casa d’Oficis i estan a l’espera de noves convocatòries d’aquests programes per part de la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics