L’Amateur es refà del partit de Tordera amb una nova victòria al camp del Maçanet.

 

Després de la primera derrota, amb molta polèmica i batusses, al camp del Tordera, l’amateur de PLF s’ha refet amb una nova victòria solvent per 0 a 2 al camp del Maçanet. Els palafollencs mantenen la primera plaça de la classificació amb 18 punts, després de 7 partits.

La propera jornada s’enfrontaran a casa contra el Blanes ahtletic, que ocupen ara la 10a plaça.

L’equip palafollenc ha estat multat amb 44€ per la invasió del camp que va haver la passada jornada en les batusses contra el Tordera.

El juvenil va caure derrotat contra el líder. Els de casa van sortir golejats per 0 a 7, davant la visita del Sils, un equip intractable a la categoria, com demostra el marcador. Ara els de PLF ocupen la 8a plaça i el cap de setmana que ve viatge a Blanes per jugar contra el Racing Blanenc, actuals 4ts classificats.

L’infantil va aconseguir una treballada victòria a casa contra el Breda, per 3 a 2. Els tres punts fan que el PLF es situïn en 10a posició a la taula i la setmana que ve jugaran contra el Tossa, que des de bon principi de la temporada està a la part alta, com a 2n classificat.

L’aleví A es va imposar al Fornells per 2 a 4 i el B va rebre un més que sever correctiu, després de perdre 0 a 18 contra el Racing Blanenc.

La jornada de futbol Sala ens deixa un empat i una derrota. El Sta Maria va endur-se un punt del seu desplaçament a Riudellots després d’empàtar a 4. Això els manté en 9a plaça i la setmana que ve hjugarà a casa contra el Cote Vermelle, actuals 15s classificats.

El St Lluís continua sense trobar els bons resultats a la nova categoria i han tornat a perdre, de nou per la mínima, 4 a 5, contra el St Feliu de Guixols. Aquest cap de setmana jugarà contra el Riudellots, en un duel que pot ajudar als palafollencs a pujar posicions a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics