URGENT

Avui ha començat el “Poesia als Barracons”

Compartiu aquesta història

Amb l’actuació de Roger Mas ha donat el tret de sortida aquest matí a la segona edició del cicle poètic de Les Poesia als Barracons. Com en l’edició passada, les actuacions i recitals poètics es fan a l’IES de PLF, ja que es tracta d’una activitat orientada als estudiants de secundària, tot i que està oberta al públic en general.

Fins el proper 4 de novembre, hi haurà cada dia una actuació a l’institut, excepte el proper dilluns. En total 7 visites multidisciplinars, ja que no només visitaran el certamen poetes. Ho explica Pitu Hernández , programador del Poesia als Barracons.

Si avui el Poesia als Barracons ha comptat amb el cantautor Roger Mas, demà serà l’actor que va protagonitzar la pel·lícula de Passolini, l’Evangeli segons St. Mateu, qui farà la conferència a l’institut de PLF. Hernández explica que l’actor, Enrique Irazoqui, va ser descobert per Passolini quan aquest era militant comunista.

Un altre de les visites que s’esperen al cicle és la de Xavi el Nota, un raper que va guanyar el concurs Sona9 ara fa 3 anys.

Com és lògic hi haurà la presència de coneguts poetes com Enric Cassasses, la mallorquina Dolors Miquel o Albert Roig.

Les actuacions i xerrades es fan sempre al matí o migdia a l’IES de la Font del Ferro de PLF, amb entrada lliure i oberta a tothom.

Al web de la ràdio trobareu els horaris de les actuacions del Poesia als Barracons.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics