URGENT

PLF recull 160 l/m2 en l’episodi de tempestes d’ahir.

Compartiu aquesta història

La nostra localitat ha estat una de les que més litres ha recollit en les tempestes que ahir van afectar el camp de Tarragona i la Selva Marítima.

L’observatori del CC del Maresme instal·lat als dipòsits de PLF van recollir ahir 160 litres per metre quadrat, una 15a més que a Malgrat, on van caure 144 litres.

La tempesta va estar molt localitzada de matinada, entre les 4 i les 9 del matí van caure 105 litres, i a la tarda, quan van caure una 40a de litres en pocs minuts.

Aquesta passada matinada només ha caigut mig litre i per avui no s’esperen precipitacions.

Les fortes pluges caigudes ahir han provocat inundacions de baixos, locals comercials i també d’espais com el casal de l’Avi de PLF del centre, la biblioteca municipal o el camp municipal d’esports.

Pel que fa al trànsit rodat, a PLF els problemes es van concentrar a la cruïlla del Morter, que es va haver de tancar al trànsit durant la matinada, com també la zona dels semàfors, tant per anar al barri St. Lluís com a l’entrada cap al centre.

L’aigua caiguda ha posat a prova el nou sistema de clavegueram a PLF, canviat fa uns mesos arran dels aiguats de l’octubre del 2005, quan van caure en poques hores 118 l/m2.

Llavors el municipi va quedar negat d’aigua en diferents punts del centre de la localitat, pel que es va canviar el sistema de clavegueres als trams més conflictius.

La pluja tornarà dijous i de nou, amb possibilitats de ser abundants i fortes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics