URGENT

l’Ajuntament de Blanes ajorna el pagament dels complements a treballadors per poder pagar factures.

Compartiu aquesta història

Una 80a de treballadors municipals de Blanes veuran ajornat el pagament de les hores extres, els caps de setmana, les hores nocturnes o les dietes per tal de poder afrontar les factures a proveïdors de l’Ajuntament.

Els afectats són de l’àrea d’Esports, Cultura, Serveis Municipals i la policia local. A la pràctica, amb la mesura, el gruix de treballadors percebran 18.300 euros menys, que l’Ajuntament destinarà a pagar factures pendents.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va explicar ahir que es tracta només d’un ajornament, ja que els complements que no es cobraran el mes de novembre es percebran el mes vinent. Marigó recorda que són complements per serveis puntuals i va remarcar que tots els complements habituals i els sous els percebran íntegrament.

Marigó va dir que era urgent pagar factures pendents i que ja s’havien superat els 60 dies preceptius per pagar. El batlle va recordar que hi ha empreses que depenen d’aquestes factures per continuar endavant i que per això també portarà a ple la concertació d’un crèdit a l’ICO de 775 mil euros per poder afrontar els problemes de caixa.

Marigó va recordar que la Generalitat deu a l’Ajuntament de Blanes fins a 2 milions d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics