L’Ajuntament i la Diputació editaran un llibre sobre l’experiència de la cooperació de PLF a Nicaragua.

Fa anys que PLF està agermanat amb el municipi de San Isidro a Nicaragua, on tant des de l’Ajuntament com des de la societat civil, s’estan desenvolupant projectes de cooperació.

Ara aquesta experiència serà relatada en un llibre coofinançat per la Diputació i l’Ajuntament. El llibre narrarà un dia qualsevol de dos germans reals i menors d’edat de San Isidro. A través d’aquesta història es coneixerà els treballs engegats des de PLF en matèria de cooperació.

Ara com ara els principals projectes solidaris engegats per l’ajuntament de PLF en aquest municipi centreamericà són la casa materna, on poder assistir a les dones que han de donar a llum, abans, durant i després del part i també el menjador infantil, que serveix menjar las menors mentre alhora s’aprofita per educar.

Aquests projectes de cooperació són subvencionats per la Diputació de BCN.

El llibre comptarà amb fotografies sobre la realitat de la població, situada al departament de Matagalpa, facilitades per l’entitat Guayaval. Aquesta entitat és la contrapart a San Isidro, que gestiona els projectes de cooperació des del terreny.

També hi col·labora l’entitat Palafolls Solidari, que aglutina l’acció solidària civil de PLF.

El llibre podria estar enllestit el proper mes de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics