El PP considera improcedent l’acomiadament de 3 treballadors municipals i apunta que seria per la seva filiació política.

El portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán,  ha publicat al Facebook un comentari on considera  que l’acomiadament de 3 treballadors de la brigada municipal és improcedent i demostra el que considera prepotència i  incompetència de l’alcalde de PLF, a qui culpa de l’acomiadament.

Segons Bermán, els contractes de treball es podrien interpretar com a un frau de llei, o incompliment directe del dret, ja que segons el popular, els treballadors van ser contractats per una obra finalitzada fa 2 anys, però s’han mantingut fins ara.

Per la seva banda, l’altra regidora dels populars a PLF, Francina Colonques, que ja va criticar fa uns dies  la finalització de la relació laboral d’aquests treballadors, ha assegurat  ara a que els tres membres de la brigada són simpatitzants del PP,  i ha apuntat a una relació de causalitat i no de casualitat en la rescissió del contracte d’aquests treballadors de l’Ajuntament.

Els populars, segona força política a PLF després de les eleccions del maig,  celebren aquest cap de setmana una assemblea local en la que es preveu informar als militants i simpatitzants de la situació actual del partit

L’assemblea, que es farà al MiD a partir de 2/4 de 8, també preveu reestructurar l’organigrama de la secció local del partit i informar de les novetats i situació de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics