URGENT

Desallotgen un segon edifici a Blanes per les pluges de les últimes hores

Compartiu aquesta història

Es tracta de l’immoble desallotjat veí del que ja va ser evacuat la nit de dimecres. En total una 12a de veïns més han hagut d’abandonar les seves cases davant la possibilitat de problemes estructurals als dos immobles.

Aquests veïns es sumen als 21 que ja van ser desallotjats abans d’ahir a la mateixa rambla de Joaquim Ruyra.

La pluja d’ahir a la tarda ha descalçat encara més el primer immoble, tot i els esforços que s’havien fet per injectar-hi formigó i apuntalar-lo, de manera que, per prevenció, s’ha decidit desallotjar aquest edifici contigu.

Els veïns d’un i altre immoble passaran la nit en hotels i cases de familiars. Segons ha explicat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, l’edifici desallotjat aquest dijous a la tarda no corre cap perill, però els veïns han marxat per precaució, ja que per accedir al seu edifici ho han de fer a través del bloc afectat. En total, a les comarques gironines els Bombers han atès una quarantena d’avisos per pluja aquest dijous a la tarda. La zona més afectada pels aiguats ha estat la comarca de la Selva.

A Malgrat ja s’ha acumulat 35 litres per metre quadrat fins aquest matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics