La Puput prepara la Castanyada i un nou “Concurs Internacional de Panellets”

Aquest dilluns, si el temps ho permet, la Puput ha preparat una nova castanyada popular al Parc de Joaquim Ruyra. Aquesta és l’activitat més antiga que organitza l’entitat, ja que aquest any celebra la 27a edició.

Com és habitual, a partir de les 9 del vespre es podrà aconseguir castanyes i moscatell de forma gratuïta i de nou es tornarà a organitzar el que l’entitat cultural anomena “Concurs Internacional de Panellets” on qui ho vulgui pot presentar els seus panellets preferits. El Jurat valora tan l’aparença exterior com també el gust d’aquest postre de tot sants.

Qui vulgui participar-hi cal que presentin els seus panellets el mateix dilluns al jurat que en valorarà diferents aspectes abans d’emetre el seu veredicte durant la mateixa nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics