URGENT

Les reaccions de l’oposició

Compartiu aquesta història

Un cop conegut el pacte de govern estable entre el PSC i ICV, la resta de formacions polítiques del consistori palafollenc, que es mantenen a l’oposició, ham valorat el pacte de coalició entre els ecosocialistes i el PSC.

La segona força política a l’Ajuntament, el PP, creu que el pacte no està ni signat i que s’ha anunciat per tal d’avançar-se a l’assemblea dels populars de demà. Óscar Bermán insinua que demà donarà a conèixer alguns aspectes de la negociació i apunta un intent de pacte amb els populars.

Esquerra Republicana considera lícit el pacte i li desitja sort al nou regidor de govern. A Francesc Alemany, però li sorpren que Iniciativa i el PSC pactin després de les polèmiques viscudes durant les eleccions municipals.

Per la seva banda, CiU considera que cal esperar per veure el fruit del pacte de govern, tot i que espera que funcioni. El portaveu dels nacionalistes a l’Ajuntament, Joan Gallart, explica que han refusat entrar al govern per que han de seguir el seu camí després del pacte de la passada legislatura.

Els nacionalistes van compartir govern amb el PSC durant els últims 4 anys, un pacte que es va acabar amb les eleccions municipals del maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics