URGENT

El PP afirma que el PSC li va oferir entrar al govern municipal

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el PP va celebrar una assemblea local que va coincidir amb l’anunci de pacte de govern entre el PSC i Iniciativa

L’assemblea, a la que van assistir una 50a de militants i simpatitzants va servir per explicar l’evolució dels resultats del partit a PLF des de les primeres eleccions municipals a les que es van presentar, l’any 95, i fins les passades del maig, en la que van aconseguir els millors resultats de la seva història.

De tota manera, el que va aixecar més atenció va ser l’anunci que va fer el partit de les converses iniciades a l’estiu amb el PSC per tal de fer un pacte estable de govern entre les dues forces.

El PP va explicar que les dues formacions havien acostat posicions fins el punt de tenir redactat un principi d’acord que mai es va arribar a signar.

Els populars expliquen que els socialistes estaven tan necessitats de pactes que van oferir les carteres que volguessin per tal d’aconseguir estabilitat. Tan és així que ja es parlava d’urbanisme, ensenyament o relació amb les urbanitzacions com a possibles regidories pels populars.

El líder dels populars a PLF, Óscar Bermán explica que tot i l’oferta i les converses amb els socialistes, el PP encara no havia dit que sí al possible pacte.

De tota manera, la junta local dels populars va explicar dissabte que valoraven com a beneficiós pel partit i pel poble el possible pacte amb el PSC, ja que hauria portat més control de la gestió municipal.

Els populars van acusar de manipulador i mentider a l’alcalde i han assegurat que Agustí hauria demanat al PP que traïssin a la resta de grups de l’oposició com a mostra de fidelitat al possible pacte.

De fet Bermán considera que Agustí fa una política bruta, i que Osorio, que sabia l’existència d’aquestes converses, hauria pressionat per tancar el pacte abans de fer-ho amb els populars

A l’assemblea també es van repassar alguns temes generals del municipi. Entre d’altres es va criticar el que consideren 3 acomiadaments improcedents, van acusar a l’alcalde de continuar gastant diners públics tot i la crisi i assegura que l’Ajuntament hi ha massa treballadors. El PP ha titllat de titelles de l’alcalde als regidors de govern, ja que afirmen que tenen les mans lligades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics