Alguns dels veïns desallotjats a Blanes no podran tornar a casa fins a mitjans de novembre

Tot i que la majoria de veïns tornaran avui a les seves cases, una part dels veïns de l’edifici descalçat a la rambla Joaquim Ruyra de Blanes, concretament els habitants de tres pisos, no podran tornar a casa seva almenys fins a mitjan novembre, segons va explicar ahir l’alcalde del municipi. Josep Marigó, ha explicat que cal fer encara alguns treballs més per consolidar els fonaments.

La majoria dels afectats, uns 25 veïns, podran tornar avui a casa, tal i com els ho va comentar ahir l’Ajuntament de Blanes en una reunió. Durant aquesta última nit els operaris han treballat per formigonar el caixó de la riera per evitar nous incidents en cas de pluges i també van tapar la vorera oberta.

Els que podran tornar avui són tots veïns del número 52 de la rambla Joaquim Ruyra, que és el bloc interior i contigu al descalçat, i tots els del número 54 que els seus pisos no estan directament afectats.

Els habitants dels tres pisos restants hauran d’esperar a que es duguin a terme més accions per consolidar l’edifici.

Per altra banda, l’alcalde es va mostrar molest amb la Generalitat per no haver-se implicat prou. L’alcalde assegura sentir-se desprotegit i creu que el govern no s’ha agafat el problema seriosament”.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics