URGENT

S’exhaureixen les entrades per divendres de la Mostra Gastronòmica

Compartiu aquesta història

Des d’aquest matí ja es poden adquirir les entrades per assistir a la 4a edició de la Mostra Gastronòmica de PLF es realitzarà el dijous 17 i el divendres 18 de novembre.

Segons ha informat l’organització, en només 5 hores s’han exhaurit les entrades corresponents al divendres, pel que de les 300 entrades posades a la venda al matí, ja només en queden unes 150 corresponents al dijous.

Les entrades costen 30€ i es poden adquirir al cafè de PLF, des d’avui i fins a finals d’existències.

L’any passat es van vendre les entrades en poques jornades, i les de divendres van ser les que més aviat es van esgotar, tal i com ha passat enguany.

Els restaurants i l’Ajuntament van acordar repetir enguany la fórmula de dos dies de Mostra, mentre s’espera poder trobar un emplaçament que permeti realitzar-la en un sol dia.

Enguany a la mostra hi participaran 8 restaurants que elaboraran 16 plats diferents que s’inspiraran en els productes de temporada com els bolets i les mongetes del ganxet.

També es podrà degustar els Palauets, els postres típics de PLF i el cava Castell de PLF.

RP, que col·labora en l’organització de la Mostra Gastronòmica de PLF, regalarà entrades entre la seva audiència en breu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics