CiU de Malgrat demana millorar les condicions del pavelló antic

Els nacionalistes presentaran una moció al proper ple municipal, previst per aquest dijous, en el que demanen una renovació i modernització de l’antic Pavelló Municipal d’Esports de l’Avinguda Tarragona.

Segons expliquen en un comunicat, l’estat de la coberta del pavelló antic fa que, en cas de pluja, la pista central de la instal·lació sigui impracticable. Segons els nacionalistes això implica una “evident manca de seguretat” per als usuaris d’aquesta instal·lació esportiva.

Les últimes pluges fortes de fa una setmana han tornat a evidenciar les deficiències del pavelló, on practiquen esports alguns equips d’hoquei o bàsquet de la localitat.

És per això que la federació nacionalista reclama al Govern municipal de Malgrat que “s’impulsin de manera immediata la modernització i remodelació del Pavelló Municipals d’Esports i de la sala annexa”. També, CiU Malgrat assenyala que s’han de “garantir els objectius previstos al Mapa d’Instal·lacions esportives (MIEM) però, sobretot, la seguretat dels usuaris”.

Aquest mapa d’Instal·lacions esportives de Malgrat, segons CiU, detecta que algunes instal·lacions esportives municipals presenten un marcat grau d’envelliment com és el cas del Pavelló Municipals vell, i que s’han de sotmetre a actuacions urgents de remodelació, per complir amb les noves normatives d’accessibilitat o seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics