URGENT

Els partits polítics de PLF aprofitaran el mercat setmanal per fer campanya per les eleccions generals

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte serà el dia que la majoria de partits de PLF ha triat per fer campanya política a la nostra localitat. 3 dels 5 partits locals instal·laran una carpa informativa al mercat municipal. En concret ho farà el PSC, el PP i CiU que oferiran informació i material de propaganda de cada un dels partits durant el matí a la plaça de Joaquim Ruyra i la Plaça de les Valls d’Ax.

Iniciativa també ha triat dissabte per fer el seu acte principal de campanya a PLF. Serà al vespre al MiD amb la conferència i xerrada del coordinador general de EUiA Jordi Miralles. Aquesta xerrada començarà a les 8 del vespre i després hi haurà un refrigeri pels assistents.

També dissabte a la nit el PSC ha preparat un sopar amb la militància i els simpatitzants en un emplaçament encara per decidir.

Els socialistes també organitzaran un autocar epr assistir a l’acte principal de campanya el dia 17 al St Jordi amb la presència de Carme Chacón, Rubalcaba i Felipe González.

El PP també ha preparat un autocar per seguir l’acte de campanya de Mariano Rajoy a Catalunya, tot i que encara no hi ha data fixada.

CiU tornarà a instal·lar les carpes informatives el proper dia 18 a la tarda a la zona de les escoles de la nostra localitat. Abans, el dia 15 es farà un sopar amb el diputat maresmenc Josep Sánchez Llibre a l’annexa del casal de l’avi de PLF.

Esquerra no té previst cap acte a la nostra localitat per aquestes eleccions generals que es celebraran el proper dia 20 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics