Només els cadets del bàsquet palafollenc guanyen aquest cap de setmana

El cadet masculí s’ha retrobat amb la victòria i a més, de forma contundent després de guanyar al Blanes C per 99 a 16. Això els situa ja en 4a posició a la taula classificatòria. La propera jornada rebran al Palauet al Ceset de Verges, que són els 3rs.

El cadet femení continua imparable. Aquesta setmana s’han imposat, precisament al Ceset Verges, per un marcador de nou molt desequilibrat, ja que les noies del PLF van guanyar 70 a 23.

Les noies porten 4 victòries de 5 partits disputats i són 5s a la taula a l’espera de rebre a casa la propera setmana al Farners que són les 3s classificades.

El júnior de bàsquet va perdre a la pista del Torroella per 71 a 44, i es mantenen a la part baixa de la classificació amb només una victòria. El proper partit el jugaran al Palauet contra el Farners 95, que són els 4t classificats.

El sènior de bàsquet va tornar a ensopegar i continuar sense trobar el camí de la victòria. De moment 8 derrotes de 8 partits disputats fins ara condemnen als palafollencs a ser cuers. Aquest cap de setmana intentaran sumar la primera victòria contra el St. Julià de Ramis, que tampoc passa pel seu millor moment, ja que només ha guanyat 1 partit dels 8 disputats fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics