Nova derrota de l’amateur de futbol.

La passada jornada ha estat nefasta pels equips de futbol i futbol sala de PLF. Només l’equip infantil i l’aleví A han aconseguit la victòria aquest cap de setmana passat per aigua. L’amateur ha encaixat la segona derrota consecutiva després de perdre a Blanes contra el Racing Blanenc per 1 a 0. Tot i això encara conserva el liderat de la taula a sols 1 punt del segon classificat, el Vilaroja. Precisament la propera jornada els palafollencs rebran a l’equip gironí al camp municipal d’esports de PLF. Amb una victòria de l’amateur, s’aconseguiria de nou un bon avantatge com a líders indiscutibles de la taula.

El juvenil ha patit una dolorosa derrota a casa davant del Tordera, per 2 a 5. Aquest cap de setmana, l’equip palafollenc, que és 11é a la taula, visitaran el camp del Lloret, l’actual 13e classificat.

L’infantil es va imposar en un treballat partit contra l’Hostalric per un ajustat 3 a 2. Ara són 9s i la propera jornada jugaran contra el Cuatrovientos de Blanes.

L’aleví ha guanyat aquesta jornada , i a més de forma solvent, al Farners per 1 a 8. Això els manté a la part alta de la taula, com a 3s classificats.

En futbol Sala, el Sta. Maria ha perdut a casa el derbi contra l’Interesportiu Malgrat. El partit va ser molt ajustat com ho demostra el marcador final, 2 a 3. Els palafollencs són ara 8s i la setmana que ve rebran al PYMES assessors, que són 15s a la taula.

El St. Lluís continua sense aixecar cap i ha perdut aquest cap de setmana contra l’Iniciativa Verds per 3 a 4. Això els col·loca en 18a plaça de la classificació amb 4 derrotes i un empat. Aquesta setmana jugaran contra el Tossa, que ocupa la 6a plaça a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics