Nova derrota de l’amateur de futbol.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada jornada ha estat nefasta pels equips de futbol i futbol sala de PLF. Només l’equip infantil i l’aleví A han aconseguit la victòria aquest cap de setmana passat per aigua. L’amateur ha encaixat la segona derrota consecutiva després de perdre a Blanes contra el Racing Blanenc per 1 a 0. Tot i això encara conserva el liderat de la taula a sols 1 punt del segon classificat, el Vilaroja. Precisament la propera jornada els palafollencs rebran a l’equip gironí al camp municipal d’esports de PLF. Amb una victòria de l’amateur, s’aconseguiria de nou un bon avantatge com a líders indiscutibles de la taula.

El juvenil ha patit una dolorosa derrota a casa davant del Tordera, per 2 a 5. Aquest cap de setmana, l’equip palafollenc, que és 11é a la taula, visitaran el camp del Lloret, l’actual 13e classificat.

L’infantil es va imposar en un treballat partit contra l’Hostalric per un ajustat 3 a 2. Ara són 9s i la propera jornada jugaran contra el Cuatrovientos de Blanes.

L’aleví ha guanyat aquesta jornada , i a més de forma solvent, al Farners per 1 a 8. Això els manté a la part alta de la taula, com a 3s classificats.

En futbol Sala, el Sta. Maria ha perdut a casa el derbi contra l’Interesportiu Malgrat. El partit va ser molt ajustat com ho demostra el marcador final, 2 a 3. Els palafollencs són ara 8s i la setmana que ve rebran al PYMES assessors, que són 15s a la taula.

El St. Lluís continua sense aixecar cap i ha perdut aquest cap de setmana contra l’Iniciativa Verds per 3 a 4. Això els col·loca en 18a plaça de la classificació amb 4 derrotes i un empat. Aquesta setmana jugaran contra el Tossa, que ocupa la 6a plaça a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics