Aquest vespre una 30a de palafollencs participaran al Banda Ampla.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El programa de debat de TV3 acollirà avui entre el públic a una 30a de veïns de PLF que participaran a l’edició d’aquest vespre, que girarà entorn a les motivacions i a les vocacions.

De fet, fonts del programa han informat que l’edició d’aquest dijous preveu parlar sobre si ens dediquem professionalment a allò que ens agrada, sobre si comencéssim a estudiar demà, escolliríem per vocació o per possibilitats de trobar feina o sobre si s’han de prendre les decisions amb el cap o amb el cor, entre d’altres.

Fa unes setmanes el programa es va posar en contacte amb l’Ajuntament per tal de convidar als veïns de la nostre població a participar al Banda Ampla. Avui també hi haurà públic vingut des de Sentmenat. Com a convidats especials hi haurà el ginecòleg Santiago Dexeus, l’exjugador de bàsquet Jordi Villacampa i la cantant Marina Rossell

El programa, presentat per Lídia Heredia, comença a les 23h de la nit i dura una hora i mitja.

Altres municipis veïns com Pineda, també participaran en aquest programa en properes edicions.

Els participants al debat d’avui sortiran al vespre en autocar per estar a TV3 a la nit pel programa que es desenvolupa en directe des dels estudis de la televisió catalana a St. Joan d’Espí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics