URGENT

Frases a les bosses de la compra i siluetes de dones arreu del municipi per conscienciar contra la violència masclista

Compartiu aquesta història

El proper dia 25 de Novembre és el dia internacional contra la violència de gènere i PLF ha preparat dues accions conjuntes per tal de conscienciar a la població.

D’una banda l’Ajuntament ha impulsat una acció artística que instal·larà siluetes de dones arreu de la nostra localitat. Les siluetes de color negre inclouran frases de conscienciació sobre la violència masclista i estadístiques sobre aquest fenomen. Aquesta informació apareixerà al cor de les siluetes, que es situaran en diferents emplaçaments de la localitat, com ara a la zona escolar, l’Ajuntament, al Forroll, a l’institut o a Can Batlle, entre d’altres. Ho ha explicat la regidora de Serveis socials i cultura, Dolors Agüera.

Aquestes siluetes es podran veure del 14 de novembre al 12 de desembre.

D’altra banda, l’Ajuntament i els comerços de PLF, especialment els forns de pa, han preparat una altra acció de conscienciació. Durant els dies pròxims a la celebració del dia internacional contra la violència de gènere alguns establiments comercials de PLF serviran els seus productes en bosses amb la frase “Per a moltes dones, la violència és el seu pa de cada dia”. Aquesta frase vol conscienciar a tothom de la violència de gènere. Agüera explica que en un principi es pensava només en els forns de pa, però amb la bona rebuda de la iniciativa s’ha ampliat a la resta de comerciants.

Aquestes dues accions les ha preparat l’Ajuntament arran del treball transversal de les regidories d’Educació, Serveis Socials i Cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics