URGENT

Els Amics dels Animals de PLF organitzen un mercat de segona mà

Compartiu aquesta història

L’entitat demana la col·laboració de tothom per recollir matèria de segona mà que es pugui revendre amb la intenció de poder aconseguir diners per ajudar a fer les funcions que desenvolupa l’associació a PLF.

L’entitat és l’encarregada de gestionar la gossera municipal i de mantenir els animals recollits de la via pública.

La vicepresidenta de l’entitat, Cristina Dalmau, explica que mantenir l’activitat de l’associació és molt car, perque aquest any ha augmentat el nombre d’animals abandonats i que reben ajuda per l’entitat.

Dalmau explica alguns dels objectes de segona mà que busquen pels seus encants solidaris.

Amb el material recollit aquests dies faran uns encants solidaris durant un cap de setmana al mes de desembre amb la intenció de revendre tot allò aportat pels socis, voluntaris, amics i seguidors del facebook.

Qui vulgui aportar coses per vendre pot avisar a través del telèfon, el correu electrònic o bé a través del facebook de l’entitat.

Si hi ha èxit amb la iniciativa, la intenció dels Amics dels Animals de PLF és repetir-la de forma periòdica per aconseguir fons econòmics.

La crida a la participació que fa l’entitat inclou des de mobles, bosses de mà, joguines, llibres i d’altres objectes usats.

També al desembre, es farà una nova edició de la Fira PLF Totcanvi, organitzada conjuntament per l’ACEP, l’Ajuntament i RP. Aquesta fira es farà el diumenge 18 de desembre al centre de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics