URGENT

Només queden 30 entrades per a la Mostra Gastronòmica de PLF

Compartiu aquesta història

A finals de la propera setmana es desenvoluparà la 4a edició de la Mostra Gastronòmica de PLF. Com ja és habitual aquesta trobada gastronòmica dels restaurants de PLF es farà durant dues nits, les de dijous i divendres al teatre municipal.

De les 300 entrade

Els cuiners participants amb la regidora Dolors Agüera

s posades a la venda el passat divendres, la meitat, les 150 corresponents a la nit de divendres, es van exhaurir amb sols 5 hores. De les 150 restants, la majoria també s’han esgotat i, segons l’organització, només queden a la venda una trentena de tiquets a un preu de 30€.

Ho ha explicat la tècnica de cultura de PLF, Anna Rovira

Amb l’entrada es té dret a provar els 16 plats que elaboraran els restaurants participants a la iniciativa.

A la Mostra d’enguany hi prendran part 8 restaurants de PLF, juntament amb la pastisseria i distribuïdors de begudes i cafès .

Com ja va passar l’any passat, els assistents rebran a més un llibret amb les receptes principals que es trobaran a la Mostra, en la que col·labora RP.

Precisament aquesta setmana RP sorteja 2 entrades per la Mostra entre els seus oients. Són dues entrades per a dijous. Per participar-hi només cal estar pendent de l’emissora i seguir les instruccions.

Com ja és també tradició aquesta setmana els responsables dels restaurants s’han fet la fotografia de família prèvia a la cita. El lloc triat ha estat el pavelló esportiu del Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics