URGENT

Els metges de PLF no secundaran la vaga de la setmana que ve.

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut aquesta emissora, els CAP de PLF mantindrà el servei habitual la propera setmana, també els dies en els que s’ha convocat una vaga de metges epr protestar contra les retallades en salut.

Els metges del centre palafollenc no faran vaga els propers 15 i 16 de novembre, com sí faran altres CAP del voltant com Tordera.

Els professionals mèdics de l’Hospital de Calella decidiran demà si secundaran la vaga de la setmana vinent.

En total són més de 16.000 els metges de centres públics i concertats que estan cridats a seguir una protesta que sota el lema “La salut ni es tanca ni es retalla” vol protestar contra les mesures d’estalvi i reorganització que està duent a terme el govern català.

Aquesta serà la primera vaga dels metges contra les retallades del govern d’Artur Mas, que es desconvocaria si es tenen garanties que no hi haurà més retallades de cara a l’any vinent.

El sindicat Metges de Catalunya ha insistit que l’aturada es fa per garantir la qualitat dels serveis públics, tot i asseguren entendre que el malestar que es causi als usuaris aquests dos dies.

Per la seva banda, Comissions Obreres ha titllat d’irresponsable la convocatòria perquè considera que només pretén mantenir els privilegis d’uns quants treballadors de la sanitat pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics