El Maresme es queda sense segon canal públic de TDT

El canal M2TV tancarà en breu les seves emissions perquè els municipis que la van tirar endavant veuen ara inassumible el cost que representa.

Ara fa un mes els integrants del consorci, entre ells PLF, s’havien donat un marge per estudiar la viabilitat de tirar endavant el mitjà de comunicació.

A finals de la passada setmana, en un nou ple del Consorci, els 7 pobles integrants van admetre que no podien destinar partides econòmiques per mantenir el canal, pel que van acordar dissoldre el Consorci i així tancar el canal M2TV.

La presidenta del Consorci i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini assegura que no ha estat una decisió fàcil, però sí la considera correcte. Candini explica que el canal ha tingut molts problemes des del seu naixement.

Candini diu que lluitarà perquè la tradició de televisió local de Calella es mantingui en un altre context. En aquest sentit, no es descarta que les poblacions que així ho vulguin, o puguin pagar-ho, acabin adherint-se al canal de Mataró i el Maresme, M1TV.

La dissolució de l’ens no es pot allargar més enllà de sis mesos, moment en què deixarà d’emetre el canal M2TV. En aquest període una comissió liquidadora establirà els mecanismes amb els quals cada municipi eixugarà el deute acumulat i es decidirà quin ha de ser el futur de les instal·lacions i dels béns patrimonials del consorci.

Amb la desaparició d’M2TV, a la comarca només funcionarà un únic canal públic amb seu a Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics