URGENT

Nova derrota per la mínima del sènior de bàsquet de PLF

Compartiu aquesta història

Tot i que encara no han aconseguit cap victòria, l’equip de PLF ha perdut molts dels partits per la mínima, És el cas, de l’última derrota, la d’aquest cap de setmana a la pista del St. Julià de Ramis, on l’equip palafollenc ha perdut d’un punt; 75 a 74.

Dels 9 partits jugats, encara no s’ha aconseguit cap victòria, pel que els palafollencs es situen penúltims a la taula. La propera jornada jugaran contra els 3s, ja que rebran al Palauet al Llançà.

El júnior tampoc va tenir fortuna i va acabar cedint davant del Farners, 65 a 82. Això col·loca a l’equip a la 10a plaça i aquest cap de setmana buscarà una victòria a la pista del Llagostera, que actualment són els 6s classificats.

El cadet masculí és l’únic que aconsegueix sumar punts aquesta passada jornada, després de guanyar al Ceset de 8 punts: 55 a 63. El cadet masculí és l’equip palafollenc més ben posicionat, ja que ocupa la 3a plaça a la classificació. Aquest proper cap de setmana jugarà contra el Lloret, un equip que només ha guanyat 1 partit i i es situa a la 9a plaça de la classificació.

Les noies del cadet han ensopegat aquesta setmana al seu desplaçament a Sta. Coloma de Farners, on han perdut 55 a 49. Això les manté a la part mitja de la taula. Després d’aquesta derrota el cadet femení rebrà a casa al líder de la competició, al Farners, que de moment ho ha guanyat tot.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics