URGENT

La pluja talla la carretera entre Blanes i Tordera i afecta a la circulació de les poblacions de la comarca

Compartiu aquesta història

A PLF la pluja recollida ahir a la tarda va causar de nou problemes de circulació a diferents zones de la localitat. L’aigua acumulada va negar de nou una part de la zona industrial d’En Puigverd, que aquest matí es mantenia tancat al trànsit.

També l’aigua caiguda va provocar problemes als accessos dels centres educatius de la nostra localitat ja que es concentren molts vehicles en hores punta, cosa que en dies de pluja intensa com ahir provoca congestió de cotxes.

Les pluges van obligar a tallar al trànsit la carretera que enllaça Blanes i Tordera, ja que la rotonda d’accés a l’autopista havia quedat negada d’aigua. Això ha fet augmentar considerablement el trànsit a la carretera d’accés a la Costa Brava que passa per PLF.

Pel que fa al centre de Blanes, segons informa la Policia Local, no hi ha hagut problemes com els viscuts a principis de mes amb les fortes pluges que van afectar alguns edificis de la ciutat.

A Malgrat, on encara hi ha zones negades per les pluges de fa unes setmanes, l’aigua caiguda ahir no va ser tan perjudicial i només es van tallar de forma preventiva alguns carrers del centre, com el carrer Girona, que va ser reobert de seguida davant la falta d’acumulació d’aigua.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics