URGENT

Condemnen el cambrer que va assassinar una turista a Lloret

Compartiu aquesta història

L’Audiència ha condemnat a una pena de 17 anys i 9 mesos de presó al cambrer uruguaià que va assassinar una turista italiana a Lloret l’estiu del 2008. La sentència condemna el processat per un delicte d’assassinat i un altre d’abús sexual, i li estima una atenuant simple de confessió. La sentència recull que l’home va asfixiar la víctima, Federica Squarise, en una zona boscosa, aprofitant que la jove anava molt beguda i que no es podia defensar.

L’Audiència, però, no pot concloure que Díaz arribés a violar la noia, tot i que sí que la va despullar

 

El crim va tenir lloc la matinada de l’1 de juliol del 2008. Squarise feia dos dies que havia arribat a Lloret per passar-hi les vacances.

La nit del crim, Squarise i el cambrer van sortir de festa i quan ella va marxar cap a l’hotel, ell l’hauria acompanyat.

En un parc proper, els joves es van asseure i van començar a intimar fins que ella li va demanar que parés . Llavors el cambrer, per por de ser denunciat, la va agafar el coll amb les mans i la va afogar. Quan va veure que la noia encara respirava, li va tapar la boca i el nas amb roba i va prémer amb força fins que Squarise va morir.

El cadàver no es va trobar fins dies més tard.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics