URGENT

25 empresaris i comerciants de PLF participaran demà a la xerrada sobre estratègies de comunicació de RP

Compartiu aquesta història

.

Aquesta emissora, juntament amb l’ACEP i l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament ha preparat per demà una xerrada entorn les estratègies comunicatives dels petits negocis i empreses.

Es tractarà d’una jornada de treball en la que es vol plantejar un seguit d’eines per millorar els sistemes de comunicació. Com i on fer publicitat? Quines eines gratuïtes existeixen ? com es deixar de ser invisibles i augmentar el volum de negoci? aquestes són algunes de les preguntes que es pretenen resoldre a la sessió de treball de demà al migdia.

La intenció d’aquesta emissora és ajudar a impulsar l’economia local a partir de jornades de treball directes amb els petits empresaris i comerciants de la nostra localitat i de la resta de poblacions veïnes.

A la xerrada de demà intervindrà la periodista Enri Escrig, especialista en comunicació i el director de RP, i està organitzada en format xerrada participativa, alhora que es pren el cafè.

Si la iniciativa té èxit, es preveu continuar amb les xerrades dirigides a petits empresaris per incentivar l’economia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics