URGENT

Els bombers de Malgrat tornen a despullar-se per fer un calendari solidari

Compartiu aquesta història
 

Aquests dies els bombers voluntaris de Malgrat estan enllestint l’edició del seu segon calendari solidari amb el que de nou pretenen recollir diners per la Junta Local Contra el Càncer.

 

Aquestes últimes setmanes s’han realitzat les sessions fotogràfiques on els bombers apareixen amb poca roba. Per les fotografies s’han triat diferents espais de la localitat i hi han participat una 15a de bombers de Malgrat, tal i com explica Xavier Estopa, un dels organitzadors del calendari.

Portada del calendari del 2011

Aquest serà el segon calendari realitzat pel cos de bombers, ja que l’any passat ja van vendre uns 700 calendaris.

Llavors la recaptació, un 1300€, també va ser lliurada a l’entitat Contra el Càncer de Malgrat, mentre que una altra part de la recaptació es va utilitzar per condicionar un gimnàs al parc de bombers de la localitat.

Enguany es posaran a la venda, d’entrada, uns 750 calendaris a un preu de 8€. Antonio Martínez, un altre dels bombers participants a la iniciativa, afirma que els calendaris estaran disponibles a finals d’aquest mes o principis de desembre i explica que es podran trobar a botigues de la localitat in al propi parc de bombers.

Els diners recollits amb l’edició d’enguany també tindran un vessant solidari i una altra part dels diners recollits serviran per a finançar alguna iniciativa del parc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics