URGENT

Les pluges de novembre deixen prop de 280 l/m2 a PLF

Compartiu aquesta història

Aquesta és la quantitat acumulada a la nostra població a les últimes setmanes, a la que cal sumar els forts aiguats caiguts a finals d’octubre, on en només 2 dies van caure prop de 250 l/m2.

Des d’ahir al migdia i fins avui s’han recollit a l’observatori meteorològic de PLF 65 l/m2, una pluja que ha tornat a provocar problemes en diferents punts de la localitat.

D’entrada les rieres de PLF van molt carregades, segons confirma el regidor de Medi Ambient de PLF, Josep Rueda. El regidor critica la manca d’actuació de l’ACA, que és qui s’ha d’encarregar de la neteja de les rieres.

Segons Rueda cal una actuació conjunta dels Ajuntaments per reclamar a l’ACA que actui o deixi actuar als Ajuntaments. El regidor també destaca que, a banda de les rieres, les pluges d’ahir han provocat algunes esllavissades a Ciutat Jardí.

L’ACA arrossega greus problemes econòmics i els ajuntaments fa anys que reclamen que actuï per evitar problemes amb les rieres sobretot de la nostra comarca.

Mentre avanci la jornada el risc de precipitació anirà disminuint.

En canvi el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha activat un alerta davant la previsió de temporal marítim que pot provocar onades superiors als 3,5 metres. Aquesta situació es perllongarà fins demà al migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics