URGENT

L’Ajuntament de Blanes acomiada a 7 treballadors dels mitjans de comunicació local

Compartiu aquesta història

El consistori blanenc ha decidit tancar definitivament la TV i deixar la ràdio només amb un treballador. L’alcalde, el socialista Josep Marigó, va comunicar personalment dilluns al vespre als treballadors de la ràdio i la televisió municipal que s’acomiadaran set dels nou empleats dels mitjans, argumentant “causes objectives econòmiques”.

La TV va deixar d’emetre fa un any i mig, després de l’apagada analògica, i els professionals de la ràdio s’encarregaven de l‘emissora i de la TV per internet. Ara l’Ajuntament és tancar els dos webs estrenats fa només uns mesos i per tan l’únic mitjà públic a Blanes serà la ràdio, però amb un model no professional.

Marigó va explicar als treballadors que es farà “una ràdio com la de fa 20 anys”, fet que s’interpreta com una programació basada en l’emissió de música, sense informatius, i només amb programes realitzats per col·laboradors que faran ràdio voluntàriament. Encara no està clar quan es faran efectius els acomiadaments, ja que els mitjans són una SL pública i s’ha de reunir el consell d’administració per aprovar-ho.

Així el consistori liquidarà finalment la TV local després d’1 any i mig sense emetre, i després que Marigó defenses la seva continuïtat durant la passada legislatura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics